Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 01:28

كتلت سیب زمینی با سس فلفل شيرين

كتلت سیب زمینی با سس فلفل شيرين

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده 600 گرم (3 عدد متوسط)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خرد كرده 4 ساقه

 

پنیر پارمسان رنده كرده 20 گرم (یك ‌چهارم پیمانه)

 

پنیر چدار رنده كرده 30 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

سس فلفل تند یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

آرد به میزان لازم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس فلفل شیرین

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز حلقه‌ای خرد كرده 80 گرم ( 1 عدد كوچك)

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز 400 گرم (2 عدد متوسط)

 

سركه‌ی بالزامیك 2 قاشق چایخوری

 

آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

 

اُرگانو یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوره كنید. آن‌گاه پوره‌ی سیب‌زمینی، زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها، گشنیز، پیازچه، هر دو پنیر، سس و سیر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید.

سپس دست‌هایتان را به آرد بزنید و از مایه‌ی فراهم كرده، هشت كتلت بسازید و در آرد بغلتانید.

حالا آرد اضافی‌شان را بگیرید و دو طرفشان را در روغن سرخ كنید. اكنون كتلت‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس فلفل شیرین میل كنید.

روش تهیه‌ی سس فلفل شیرین

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه پیاز و شكر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی‌رنگ شود.

حالا فلفل‌های دلمه‌ای را 4 قسمت كنید، تخم‌هایشان را درآورید. فلفل‌ها را كبابی كنید تا پوستشان بسوزد.

سپس پوستشان را بگیرید و فلفل‌ها را خلالی خرد كنید و همراه با پیاز كاراملی، سركه و سبزی در ظرف مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکو و کتلتانواع سسآموزش سسآشپزی با سیب زمینیغذا با سیب زمینیانواع کتلتآموزش کتلتكتلت سیب زمینیسس فلفل شیرین تعداد بازديد: 1041 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است