Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:50

بیف استروگانف

بیف استروگانف

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پیاز خلالی خرد کرده 200 گرم

روغن به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای (خلالی  خرد کرده) 100 گرم

قارچ خرد کرده  150 گرم

گوشت راسته گوساله (خلالی خرد کرده) 400 گرم

آرد 1 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی 50 گرم

پودر عصاره مرغ به میزان لازم

جوز هندی یک‌هشتم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

خامه 150 گرم

خیار شور خلالی خرد کرده 100 گرم

سیب زمینی سرخ کرده به میزان دلخواه

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را با اندکی روغن تفت دهید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای و قارچ را اضافه کنید، تفت دهید و کنار بگذارید.

سپس گوشت را با اندکی روغن تفت دهید. همینکه گوشت تغییر رنگ داد آرد، رب، عصاره مرغ و سبزیجات تفت داده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و اجازه دهید خوراک به جوش آید.

جوز، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و در آخر خامه و خیار شور را نیز بیفزائید و با سیب زمینی آن را بیارائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیکیان رنجبرغذای لذیذغذای آسانغذای فرانسویبیف استروگانفاستروگانف تعداد بازديد: 1602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است