Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 12:15

پلوی اسفناج و هويج

پلوی اسفناج و هويج

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 1 قاشق سوپخوری

 

زیره 1 قاشق چایخوری

 

پیاز ریز خرد كرده یك دوم پیمانه

 

هویج رنده كرده یك دوم پیمانه

 

اسفناج خرد كرده 1 پیمانه

 

برنج پخته 2 پیمانه

 

پودر چیلی یك دوم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

كره را در تابه مناسبی بریزید و زیره را در آن تفت دهید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج و اسفناج را نیز درون تابه بریزید و 2 دقیقه تفت دهید.

سپس برنج، پودر چیلی و نمك را افزوده و روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج گرم شود. اكنون پلوی هویج و اسفناج را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجانواع پلوطرز تهیه پلومواد لازم پلوی اسفناج و هويجپلوی اسفناج و هويجپلو اسفناج تعداد بازديد: 2290 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است