Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:15

كوكوی سیب درختی

كوكوی سیب درختی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌درختی (سیب گلاب) 3 عدد

 

دارچین یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

روغن، نمك و زعفران به میزان لازم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

روغن مخصوص سرخ‌كردن به میزان لازم

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

پوست سیب‌ها را بگیرید و دور بریزید و سیب‌ها را رنده كنید.

آن‌گاه سیب را در صافی بریزید و نیمی از آب آن را نگه دارید.

سپس دارچین، شكر، نمك، زعفران و تخم‌مرغ‌ها را به سیب بیفزائید و خوب هم بزنید.

حالا قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید.

مایه‌ی كوكو را در آن بریزید و صبر كنید تا یك‌ طرف كوكو بپزد و برشته شود.

اكنون آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود.

اینك كوكوی سیب را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید و رویش عسل بریزید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کوکوکوکو و کتلتآموزش کوکوآشپزباشیكوكوی سیبکوکوی میوه تعداد بازديد: 1250 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است