Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:01

گراتن ژامبون و قارچ

گراتن ژامبون و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

ژامبون خرد کرده 450 گرم

قارچ (ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده) 600  گرم

پیازچه خردکرده یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

سس خردل یک قاشق چایخوری

سس سفید یک‌ونیم پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده 200 گرم

پنیر گودا رنده کرده 125 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

ژامبون،‌ قارچ، پیازچه، نمک، فلفل و سس خردل را درکاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ظرف مناسبی را با 3 قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید.

حالا نیمی از مواد فراهم کرده را در ظرف بریزید و رویش مقداری پنیر موزارلا و گودا بریزید.

سپس مجدداً سس و باقیمانده مواد را بریزید و رویش را با باقیمانده پنیرها و سس سفید بپوشانید.

اینک گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

برچسب ها: غذای مللانواع گراتنآشپزباشیاعظم گلزارمنشگراتن خوشمزهغذای فرانسویگراتن و سوفلهگراتن ژامبون و قارچ تعداد بازديد: 1253 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است