Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 04:15

پاستا و كلم براكلی با سس ماهی

پاستا و كلم براكلی با سس ماهی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستا (به دلخواه خودتان)  410 گرم

 

نمك  به میزان لازم

 

كلم براكلی تكه‌كرده 500 گرم

 

روغن زیتون 125 میلی‌لیتر

 

فیله ماهی  6 تكه

 

سیر پوست‌كنده و خرد كرده 3 حبه

 

فلفل چیلی خرد كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه سائیده به میزان لازم

آشپزباشی

 

پاستا را در آب جوش با مقداری نمك بپزید. سپس، آن را آبكش كنید و سس ماهی را بیفزائید. اینك، پاستای آماده را در ظرف مناسبی، برای پذیرائی بكشید.

روش تهیه سس ماهی

گل‌های براكلی را به مدت 1 تا 2 دقیقه، در آب جوش بپزید تا جائی كه تُردی خود را از دست ندهند. حالا، روغن را در تابه‌ای گرم كنید، آن‌گاه تكه‌های ماهی و سیر را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا تكه‌های ماهی خوب بپزند و له شوند. اینك فلفل چیلی، براكلی و كمی

فلفل سیاه به آن اضافه كنید و خوب با هم مخلوط سازید تا سس یكدستی به دست آید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمواد لازم پاستاآشپزباشیپاستا و كلم براكلی با سس ماهیپاستا و کلمکلم براکلیتهیه پاستا تعداد بازديد: 1093 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است