Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 خرداد 1397 - 19:28

املت گراتن

املت گراتن

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

کره 30 گرم

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر موزارلا 100 گرم

اسفناج بخارپز کرده 100 گرم

جعفری خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده 1 عدد کوچک

خیار خرد کرده  1 عدد متوسط

فیله گوجه‌فرنگی خرد کرده 1 عدد کوچک

سس سفید 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - فاطمه درویش

کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و در تابه بریزید، حرارت را ملایم کنید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ بپزد.

حالا املت را زیر و رو کنید تا طرف دیگر هم پخته شود. سپس املت را در بشقاب مناسبی برگردانید و روی نیمی از املت پنیر، اسفناج، جعفری، پیاز، خیار و گوجه بریزید.

اینک سس سفید را اضافه کنید و نیمه املت را رویش برگردانید. و با مخلوطی از خیار، گوجه، پیاز و جعفری رویش را بیارائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع گراتنانواع املتآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سادهغذای فرانسویاملت گراتن تعداد بازديد: 166 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است