Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مهر 1397 - 06:32

پیتزا فیلادلفیا

پیتزا فیلادلفیا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 عدد

راسته گوساله ورقه‌ای 480 گرم

فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری

سس سویا 50 گرم

سیر له کرده 1 حبه

روغن زیتون 100 گرم

خمیر پیتزا  4 عدد

سس پیتزا 160 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده  400 گرم

قارچ  80 گرم

زیتون سیاه  به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

راسته گوساله را از یک ساعت قبل با فلفل، سس سویا، سیر و روغن زیتون طعم‌دار کنید.

آن‌گاه خمیر را پهن کنید و سطحش را با سس آغشته کرده و یک لایه پنیر بریزید.

سپس گوشت، قارچ و زیتون را بیفزائید و باقیمانده پنیر را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 14 دقیقه پیتزا را بپزید.

یادآوری: در شماره 125 مجله آشپزباشی طرز تهیه خمیر پیتزا و سس پیتزا آموزش داده شده است.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیکیان رنجبرپیتزا فیلادلفیامواد لازم برای تهیه پیتزا فیلادلفیا تعداد بازديد: 258 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است