Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 12:12

پاستا با پنیر فتا

پاستا با پنیر فتا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4  نفر

پاستا لينگوئينى ٣٠٠ گرم

پياز ١ عدد متوسط

روغن مايع  ٣ قاشق سوپخورى

سير ٢ حبه

نمك و فلفل به میزان لازم

كره ٥٠ گرم

پنير فتا ١٠٠ گرم

ليموترش ٢ عدد

آشپزباشی - سرمه جلیلی

در قابلمه مناسبی به میزان کافی آب و نمک بریزید و روی حرارت اجاق آن را بجوش آورید.

آن‌گاه پاستا را بیفزائید و حدود 10-8 دقیقه آن را بپزید و در آبکش بریزید و کنار بگذارید.

حالا پیاز را در روغن تفت دهید. سپس سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. اینک پاستا و کره را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

حالا پاستا را در بشقاب بریزید و با پنیر فتا و حلقه‌های لیموترش بیارائید.

برچسب ها: غذای مللانواع پاستاآشپزباشیسرمه جلیلیغذای راحتپاستا با پنیر فتاپاستا لینگوئینی تعداد بازديد: 1951 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است