Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:20

اسپاگتی با ماهی تن

اسپاگتی با ماهی تن

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

اسپاگتی  500 گرم

 

تكه‌های ماهی تن  500 گرم

 

برگ شاهی خردكرده  250 گرم

 

زیتون سیاه  125 گرم

 

پوست لیموی رنده‌كرده  1 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل رنده‌كرده  2 قاشق چایخوری

 

سركه بالزامیك  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

باتوجه به دستور پخت نوشته‌شده در پشت بسته پاستا، آن را در قابلمه جاداری، داخل آب جوش بریزید و بپزید. سپس آب اضافی آن را به‌طور كامل خالی كنید و در ظرف مناسبی بریزید. حالا ماهی تن، شاهی، زیتون، پوست لیمو، زنجفیل، سركه، روغن زیتون و آبلیمو را به پاستای داغ بیفزائید. اینك مواد را خوب هم بزنید و بلافاصله میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاسپاگتیآموزش اسپاگتیآشپزباشیمواد لازم اسپاگتیروش تهیه اسپاگتیاسپاگتی با ماهی تن تعداد بازديد: 1176 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است