Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 00:37

سوپ قارچ

سوپ قارچ

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 300 گرم

 

سیر له كرده 1 حبه

 

كره 100 گرم

 

پیاز حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد متوسط

 

آب مرغ یا گوشت 1 لیتر (4 پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خامه 50 گرم

 

جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نان تست 4 قطعه

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه قارچ و سیر را در آن تفت دهید و كنار بگذارید.

حالا كره را در تابه‌ بریزید و پیاز را در آن قدری تفت دهید تا سبك و نرم شود.

سپس آب مرغ را بجوشانید و قارچ و پیاز را همراه با نمك و فلفل به آن بیفزائید و ده دقیقه، بپزید.

اكنون خامه و نیمی از جعفری را در سوپ بریزید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید.

آن‌گاه سوپ را با نان تست برشته و جعفری بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچآموزش سوپانواع سوپسوپ و آشسوپ قارچدستور سوپ قارچ تعداد بازديد: 884 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است