Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 09:01

خوراك كوفته قلقلی و تخم مرغ

خوراك كوفته قلقلی و تخم مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

سیر له كرده1 حبه

 

نعنای ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

زیره 2 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

پودر چیلی یك دوم قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 4 عدد متوسط

 

زعفران 1 پینچ

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

برگ گشنیز برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت چرخكرده، سیر، نعنا، گشنیز،‌ دارچین، تخم‌گشنیز، نیمی از زیره، نمك و نیمی از پودر چیلی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از مایه‌ی گوشتی بردارید و از آن كوفته قلقلی بسازید. آن‌گاه در تابه‌ی مناسبی، اندكی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

سپس كوفته قلقلی‌ها را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. اینك كوفته قلقلی‌ها را از تابه درآورید و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا نرم شود. حالا گوجه‌فرنگی‌ها، زعفران، باقیمانده‌ی زیره و چیلی را به پیاز بیفزائید و سس را بجوشانید تا گوجه‌فرنگی‌ها نرم شوند.

اكنون كوفته‌ قلقلی‌ها را درون سس فراهم كرده، بریزید و 10 دقیقه‌ی دیگر آن را بپزید. پس از آن، تخم‌مرغ‌ها را روی خوراك بشكنید و بگذارید ببندد. اینك روی خوراك را با گشنیز بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: انواع خوراککوفتهآموزش خوراکدستور تهیه خوراکخوراك كوفته قلقلی و تخم مرغکوفته قلقلیآموزش کوفتهخوراک تعداد بازديد: 407 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این خوراک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است