Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 21:11

سالاد پاستا با برگ شاهی

سالاد پاستا با برگ شاهی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستای پاپیونی شكل 460 گرم

 

نمك  2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون  4 قاشق سوپخوری

 

گوجه فرنگی مینیاتوری  460 گرم

 

برگ شاهی  90 گرم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

پنیر  موزارلا (تازه) 150 گرم

آشپزباشی

 

در قابلمه مناسبی، آب بریزید و آن را روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه پاستا، نمك و یك قاشق سوپخوری از روغن را بیفزائید و همین كه پاستا نرم شد، آن را در آبكش بریزید. حالا باقیمانده روغن را در تابه‌ای بریزید، روی اجاق بگذارید و گوجه‌فرنگی‌های دو نیم كرده را به مدت یك دقیقه در آن تفت دهید.

سپس پاستا، شاهی، نمك و فلفل را نیز به گوجه‌فرنگی‌ها بیفزائید و مخلوط كنید. پس از آن، سه چهارم از پنیر را نیز به مخلوط پاستا اضافه كنید و بعد از 2 دقیقه، تابه را از روی اجاق بردارید. اكنون صبر كنید تا پاستا خنك شود. حالا آن را در كاسه مناسبی بریزید و رویش باقیمانده پنیر را بپاشید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادسالاد پاستاآشپزباشیآشپزی با سالادسالاد پاستا با برگ شاهیسالاد با برگ شاهی تعداد بازديد: 1182 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است