Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:51

گراتن پاستا

گراتن پاستا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز داغ  1 قاشق غذاخوری

روغن  2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده  150 گرم

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

قارچ خرد کرده  100 گرم

فلفل دلمه رنگی خرد کرده 1 عدد متوسط (100 گرم)

کنسرو ذرت  100 گرم

نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و جوز هندی به میزان لازم

ریحان خشک  1 قاشق سوپخوری

پاستای پخته و آبکش کرده 400 گرم

پنیر موزارلا   200 گرم

می‌توانید از سس بشامل نیز در این غذا استفاده کنید.

می‌توانید تمام مواد را با هم مخلوط کنید و سپس در فر بگذارید.

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

پیاز و روغن را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

آنگاه گوشت و رب را بیفزایید و کمی تفت دهید.

حالا قارچ، فلفل دلمه، ذرت و ادویه جات را به مایه اضافه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزد.

سپس در ظرف مناسبی یک لایه پاستا و یک لایه از مایه گوشتی و قدری پنیر بریزید.

این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید، روی لایه آخر پنیر بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به‌مدت 20 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها: پاستاآشپزباشیماکارونیغذای ایتالیاییشور و شیرینگراتن پاستا تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است