Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:32

فیلوی پر کرده با لوبیاچیتی

فیلوی پر کرده با لوبیاچیتی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 کنسرو لوبیاچیتی 1 قوطی

 

پیازچه خرد کرده 10 ساقه

 

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر سفید رنده کرده 100 گرم

 

خمیر فیلو به میزان لازم

 

پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

ابتدا کنسرو را در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. آن‌گاه به همراه پیازچه، جعفری و پنیر مخلوط کنید. حالا هربار قدری از مایه فراهم کرده را روی لبه خمیر فیلو بریزید.

کمی پنیر موزارلا رویش بریزید. لبه‌های خمیر را با آب مرطوب کنید و آن را رول نمائید. سپس روی رول‌ها با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ زده و با پنیر و کنجد آن را بیارائید.

اینک رول‌ها را در سینی فر قرار داده و با دمای 175 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شوند.

 

برچسب ها: آشپزی با خمیر فیلوآشپزی با لوبیاچیتیفیلوی پرکردهفیلوی پر کرده با لوبیاچیتیفیلو با لوبیا تعداد بازديد: 1100 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است