Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:31

تارتلت پنير و اسفناج

تارتلت پنير و اسفناج

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

60 دقیقه

4 نفر

1000 کالری

مواد مورد نیاز

خمیر هزار ورق (میل فوی) 2 ورق

فلفل دلمه‌ای قرمز كبابی كرده و پوست كنده     300 گرم

اسفناج ریز خرد كرده و تفت داده           250 گرم

پنیر سفید خرد كرده 120 گرم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه با برشگر به قطر 9 سانتیمتر، 8 دایره از خمیر ببرید و در سینی فر بچینید. سپس فلفل دلمه‌ای را با برشگر به قطر 5/8 سانتیمتر قالب بزنید و 8 دایره از آن درآورید. حالا باقیمانده فلفل دلمه‌ای را ریز خرد كنید و كنار بگذارید. آب اضافی اسفناج را كاملا بگیرید و آن را با پنیر و فلفل دلمه‌ای خرد كرده، مخلوط كنید. اكنون روی خمیرها را با این مخلوط بپوشانید و رویشان قدری روغن زیتون بپاشید. اینك تارتلت‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید و پس از خنك شدن، در بسته‌بندی مناسبی قرار دهید.

 

 

تعداد بازديد: 2389 تعداد نظرات: 0

لطفا نظر خود را در این مورد بگویید؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است