Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:12

شش طاووق

شش طاووق

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

سینه مرغ   یک کیلو

سیر له کرده  4 حبه

رب فلفل دلمه‌ای قرمز1 قاشق سوپخوری

ماست4 قاشق سوپخوری

پودر هل یک دوم قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل  یک دوم قاشق سوپخوری

پودر تخم گشیز  یک دوم قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سفید به میزان لازم

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

فلفل دلمۀ رنگی(خرد کرده) 3عدد

آشپزباشی - کیان رنجبر

سینه مرغ را خرد کنید. آن گاه سیر، رب فلفل، ماست، پودر هل، رب گوجه‌فرنگی، پودر زنجفیل، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید و به مدت 3 ساعت استراحت دهید.

سپس روغن را به مخلوط فراهم کرده اضافه کنید و مجددا یک ساعت به آن استراحت دهید. اینک سینۀ مرغ و فلفل دلمه‌ای را یکی در میان به سیخ بکشید و آن را روی گریل بپزید.

یادآوری: می‌توانید این غذا را با پورۀ سیب‌زمینی میل کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیکیان رنجبرشش طاوقطرز تهیه شش طاووق تعداد بازديد: 1344 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است