Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:12

برگر اسفناج و بوقلمون

برگر اسفناج و بوقلمون

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت بوقلمون چرخكرده 500 گرم

جوی پرك ریز 80 گرم

سفیده تخم مرغ 2 عدد درشت

اسفناج خرد كرده 300 گرم

پنیر فتای خرد كرده 70 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه از مایه فراهم كرده، 8 برگر 100 گرمی درست كنید و دو طرفشان را سرخ كنید. سپس برگر‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و در صورت تمایل با فلفل دلمه‌ای و كدوی سرخكرده و ذرت پخته بیارائید.

یادآوری: بهتر است از برگ‌های بدون ساقه اسفناج استفاده كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجمواد لازم برگر اسفناج و بوقلمونروش تهیه برگر اسفناج و بوقلمونبرگر اسفناجبرگر تعداد بازديد: 1779 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است