Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 12:39

پیراشکی مرغ و نخودفرنگی

پیراشکی مرغ و نخودفرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15 عدد

فیله مرغ خرد کرده 300 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

ادویه مخصوص مرغ  یک‌دوم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

کره 30 گرم

کنسرو نخودفرنگی یک‌پیمانه

جعفری خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده  150 گرم

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم

خمیر پیراشکی  1بسته

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله مرغ، نمک، فلفل، ادویه و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی آن را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

حالا کره و مرغ مزه‌دار کرده را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

سپس صبر کنید تا خنک شود. اینک نخودفرنگی، جعفری و پنیر را بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا هر بار قدری از مایه فراهم کرده را روی خمیر قرار دهید و لبه‌های خمیر را بهم بچسبانید، رویشان تخم‌مرغ بمالید و  15 دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید.

اکنون پیراشکی‌ها را در روغن‌داغ سرخ کنید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع پیراشکیآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سادهپیراشکی مرغ و نخودفرنگی تعداد بازديد: 339 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است