Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 08:19

اردور میگو با پنیر خامه‌ای

اردور میگو با پنیر خامه‌ای

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

میگو 500 گرم

 

پنیر خامه‌ای 200گرم

 

آب پرتقال 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

سس مایونز یك‌سوم پیمانه

 

فلفل و نمك به میزان لازم

 

آناناس خردكرده 1 پیمانه

 

كراكر (بیسكویت نمكی) 1 بسته

آشپزباشی – ژینوس نوروزی

 

میگوها را بشوئید و آبپز كنید. آن‌گاه پنیر خامه‌ای، آب پرتقال، سس مایونز، نمك و فلفل را در ظرفی بریزید و با یكدیگر مخلوط سازید.

سپس میگوها را در ظرف مناسبی بگذارید، سس را رویش بریزید و آناناس خردكرده را روی آن بچینید، و همراه با بیسكویت نمكی، میل كنید.

 

برچسب ها: انواع اردورآشپزی با میگوآشپزباشیژینوس نوروزیاردور میگومیگو با پنیر خامه‌ایطرز تهیه اردور میگومواد اولیه اردور میگوآموزش اردور میگودستور اردور میگو تعداد بازديد: 1335 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است