Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 19:10

خوراك بادمجان با بوقلمون

خوراك بادمجان با بوقلمون

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان دلمه‌ای 4 عدد متوسط

 

نمك به میزان لازم

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

قارچ وقه‌ای خردكرده 20 عدد درشت

 

آبلیموی تازه 4 قاشق سوپخوری

 

كره 100 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد درشت

 

زنجفیل رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

كرفس ریزخردكرده 2 ساقه

 

گوشت بوقلمون چرخكرده 300 گرم

 

فلفل دلمه‌ای رنگی خردكرده از هر كدام1 عدد

 

نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب گوجه‌فرنگی 2/5 پیمانه (625 میلی‌لیتر)

 

نان تست‌ (برشتی) حبه‌ای خردكرده 2 عدد

 

جعفری خردكرده 50 گرم

 

پنیر ورقه‌ای 2 بسته

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا بادمجان‌ها را به صورت راه‌راه پوست بگیرید و ورقه‌كنید، نمك بزنید و خشك نمائید. اكنون در تابه‌ای چدنی كمی روغن بریزید و بادمجان‌ها را به طور یكنواخت در آن سرخ كنید.

اواسط كار، اگر چربی‌ ماهیتابه كم شد، باز هم كمی روغن بریزد،به‌گونه‌ای كه بادمجان‌ها خیلی پُرروغن و سنگین نشوند.

حالا قارچ‌ها را پس از شستن، با آبلیمو، نمك و كمی كره (25 گرم) تفت دهید و كنار بگذارید. در این مرحله، ابتدا نیمی از كره‌ی باقیمانده را روی حرارت گرم كنید و پیاز و زنجفیل را در آن كمی تفت دهید.

كرفس و فلفل‌دلمه‌ای‌ها را نیز بیفزائید و 2 دقیقه‌ی دیگر تفت دادن را ادامه دهید. اینك بوقلمون، نمك، فلفل، زردچوبه و كمی زعفران را اضافه نمائید و كاملاً هم بزنید.

حالا  1 پیمانه از آب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط كنید و درِ ظرف را بگذارید تا خوراك كاملاً جا بیفتد.

در پایان، نان‌‌های تست‌شده (برشتی) را نیز بیفزائید. حال در ظرف نسوزی، باقیمانده‌ی كره‌ی آب كرده را بریزید، بقیه‌ی آب گوجه‌فرنگی، جعفری، نمك و زعفران را مخلوط سازید و 2-3 دقیقه بجوشانید.

آن‌گاه یك ردیف ورقه‌ی بادمجان كف ظرف بچینید. روی هر لایه، ورقه‌های قارچ را قرار دهید.

یك ورقه پنیر و بعد مقداری از مخلوط گوشتی روی آن بگذارید، سپس یك ورق پنیر و دوباره یك ورقه بادمجان حالا روی بادمجان‌ها كمی سس گوجه فرنگی بدهید و یك ورقه‌ی دیگر پنیر بگذارید.

اكنون در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد، آن را به مدت 15-20 دقیقه قرار دهید تا پنیر برشته شود. این خوراك را، با نان یا پلو میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکخوراك بادمجانآشپزی با بوقلمونآشپزباشیآشپزی با ماکیانخوراک بوقلمون تعداد بازديد: 3072 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است