Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:56

رُست چيكن پر ادويه

رُست چيكن پر ادويه

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سینه‌ی مرغ 2 عدد

 

روغن زیتون یا مایع 4 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له كرده 4 حبه

 

سركه یا آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

سویاسس 2 قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

كره 30 گرم

 

پوره‌ی گوجه‌فرنگی 3 عدد

 

فلفل كبابی خردكرده 2 عدد

 

چوب دارچین 2 تكه

 

رازیانه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

برگ بو 2 عدد

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

سینه‌ی مرغ را با مقداری روغن زیتون، پیاز، نیمی از سیر، سركه، سویاسس، فلفل قرمز و نمك، آغشته كنید تا مزه‌دار شود.

در تابه‌ی مناسبی، كره، باقیمانده‌ی سیر، گوجه‌فرنگی، فلفل، دارچین، رازیانه و برگ‌بو را بریزید، روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب آن كشیده شود.

اكنون در سینی فر(تاون)، كاغذ آلومینیوم قرار دهید، سینه‌ی مرغ را رویش بگذارید و مواد را در زیر پوست آن بگنجانید.

حالا اطراف كاغذ آلومینیوم را جمع كنید.

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینه‌ی‌مرغ را به مدت تقریبی یك ساعت در آن بپزید.

اینك كاغذ را باز نمائید و صبر كنید تا مرغ، برشته شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآشپزباشیرست چيكنمواد لازم رست چيكنروش تهیه رست چيكندستور تهیه رست چيكن تعداد بازديد: 1583 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است