Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 09:40

پای معطر یونانی

پای معطر یونانی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 115 گرم

 

كره سرد خرد كرده 50 گرم

 

آب سرد 1/5 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

گوجه‌فرنگی خشك و خردكرده 3 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

ماست خامه‌ای 100 میلی‌لیتر (حدود یك‌دوم پیمانه سرخالی)

 

 

شیر 90 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

مخلوط شوید، جعفری و پیازچه 2 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

آرد را در كاسه مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا شبیه خرده نان شود. آن‌گاه آب بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگر به قطر 9 سانتیمتر قالب بزنید و در قالب‌ 6 تائی مافن قرار دهید. رویشان را با كاغذ روغنی بپوشانید و قدری لوبیا بریزید.

حالا قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. اكنون كاغذ و لوبیا را از روی نان پخته بردارید و با مواد میانی داخل آنها را پر كنید. اكنون دوباره قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، پای را بپزید.

روش تهیه مواد میانی: گوجه‌فرنگی، تخم‌مرغ، ماست خامه‌ای، شیر، سیر و سبزی را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: پایآموزش پایانواع پایمواد اولیه پایطرز تهیه پایپای معطرپای یونانی تعداد بازديد: 1007 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است