Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 11:38

تارتلت ماهی دودی

تارتلت ماهی دودی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر

 

آرد 125 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 75 گرم

 

زرده‌ی تخم مرغ 1 عدد

 

ماست به اندازه‌ی كافی

 

مواد لازم برای مواد رویه

 

ماهی دودی 200 گرم

 

آب‌ِلیموی تازه از نصف لیمو

 

كره 25 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

قارچ 50 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

خامه 6 قاشق سوپخوری

 

پنیر گودا 100 گرم

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

ادویه به مقدار كافی

آشپزباشی

 

آرد را در ظرفی الك كنید و نمك را به آن بیفزائید. كره را تكه‌تكه سازید و داخل آرد بریزید و با نوك انگشت مخلوط كنید تا مواد، به شكل خرده نان درآید.

برای آسانی كار، می‌توانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده كنید.

زرده‌ی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوك انگشتان مخلوط سازید. ماست را كم‌كم افزوده و خمیر را جمع كنید.

توجه داشته باشید كه این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد. حالا خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اینك خمیر را به شكل دایره و به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز كنید و در قالب‌های كوچك تارت پهن كنید و با چنگال چند سوراخ در آن‌ها ایجاد نمائید.

خمیر را در فر- كه با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد گرم كرده‌اید- به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

اكنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید كمی بپزد.

سپس تیغ‌های ماهی را جدا سازید. كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن كمی تفت دهید.

قارچ را خرد كنید و به پیاز بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید. ماهی‌های استخوان‌گرفته و ادویه را اضافه نمائید. اكنون مایه را در تارتلت‌ها بریزید و كنار بگذارید.

تخم مرغ‌ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیه‌ی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید، جعفری و كمی ادویه به آن اضافه كنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.

سپس در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30-35 دقیقه بپزید تا تارتلت‌ها طلائی‌رنگ شوند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش تارتلتروش پخت ماهیآشپزی دریاییغذای دریائیآشپزباشیتارتلت ماهی دودی تعداد بازديد: 1211 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است