Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:01

رولت گوجه‌فرنگی خشك و اسفناج

رولت گوجه‌فرنگی خشك و اسفناج

shooroshirin1

0 0

سخت

8 نفر

مواد مورد نیاز

برگ اسفناج 420 گرم

 

تخم‌مرغ 5 عدد

 

پنیر خامه‌ای 60 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 3 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ‌پودر  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پنیر پارمسان رنده كرده 60 گرم (حدود یك‌دوم پیمانه)

 

مواد لازم میانی

 

پنیر خامه‌ای 180 گرم

 

سیر له كرده 2-3 حبه

 

نمك به میزان لازم

 

پودر آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی خشك، خرد كرده 12 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی مناسبی را به اندازه‌ 18×26 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه ظرف بزرگی را از آب یخ پر كنید و دم دستتان بگذارید. سپس در قابلمه‌ مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

 حالا برگ‌های اسفناج را 2 دقیقه در آب‌جوش بپزید. بلافاصله درون آب یخ بریزید. اكنون اسفناج را در صافی بریزید و بفشارید تا آبش گرفته شود. حالا اسفناج را ریز خرد كنید.

اینك زرده‌های تخم‌مرغ، پنیر خامه‌ای و نمك را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید و اسفناج را به آن بیفزائید. آن‌گاه سفیده‌ تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس آرد و بیكینگ‌پودر را كم‌‌كم به سفیده‌های زده شده، بیفزائید و به آرامی هم بزنید. حالا سفیده‌های تخم‌مرغ را به مخلوط اسفناج بیفزائید و به آرامی، بالیسك هم بزنید تا پف سفیده از بین نرود. اكنون مایه‌ فراهم كرده‌ رولت را در سینی بریزید و صاف كنید.

حال سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، رولت اسفناج را بپزید. اینك رولت را از فر درآورید و پس از 2-3 دقیقه، پنیر پارمسان را رویش بپاشید و آن را روی كاغذ روغنی برگردانید.

سپس كاغذ را از رولت جدا كنید و آن را رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید، همینكه رولت كاملا خنك شد، مایه‌ میانی را رویش بمالید و صاف كنید. گوجه‌فرنگی‌های نیمه خشك را رویش بچینید و دوباره رولت را رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید.

هنگام پذیرائی رولت را در ظرف مناسبی بگذارید و آن را به عرض دو سانتیمتر ببرید.

 یادآوری 1: برای تهیه‌ مواد میانی، همه‌ مواد لازم را به جز گوجه‌فرنگی خشك، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری 2: بهتر است گوجه‌فرنگی‌ها را 5 دقیقه، در آب جوش قرار دهید و روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رطوبتش گرفته شود. بعد آن را مصرف نمائید.

 

برچسب ها: رولت اسفناجرولتطرز تهیه رولترولت گوجه‌فرنگیانواع رولتغذا با اسفناج تعداد بازديد: 1729 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است