Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 تیر 1403 - 01:15

ژامبون در سس قارچ

ژامبون در سس قارچ

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ژامبون در سس قارچ

 

قارچ ورقه‌كرده 250 گرم

 

روغن 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

قرص عصاره انواع سبزی 150 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

 

 

خامه 100 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

ژامبون ورقه كرده 4 عدد ضخیم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا قارچ‌ها را در 2 قاشق از روغن سرخ كنید، پیاز را بیفزائید و کمی تفت دهید. دو سوم از گشنیز را همراه با مواد دیگر بجز ژامبون بیفزائید و هم بزنید و به مدت 5 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

در این فاصله، ژامبون‌‌ها را با یک قاشق روغن در تابه تفت دهید. غذا را از فر بیرون آورید و با ژامبون تفت داده و باقیمانده‌ گشنیز بیارائید و سپس میل نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچآشپزی با ژامبونآشپزباشیمرضیه مرشدیژامبونژامبون در سس قارچپخت ژامبون تعداد بازديد: 1327 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است