Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 19:32

ماهی شوریده با سس قارچ و خامه

ماهی شوریده با سس قارچ و خامه

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی شوریده 1 عدد

 

كره‌ی آبكرده 60 گرم

 

آبلیمو 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)  

 

قارچ ریز 100 گرم

 

پیازچه‌ی ریز خرد كرده 3 ساقه

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. سپس ماهی را به 20 گرم از كره آغشته كنید و در سینی فر به مدت 15 دقیقه بپزید.

حالا ماهی را از فر خارج كنید و به آرامی پوست ماهی را جدا سازید. آن‌گاه ماهی را در ظرف چربكرده‌ی نسوز قرار دهید.

سپس با نمك و دو قاشق سوپخوری از آبلیمو آن را مزه‌دار كنید و دوباره به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

حالا باقیمانده‌ی كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و قارچ و پیازچه را در آن تفت دهید.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید. آن‌گاه خامه و باقیمانده‌ی آبلیمو را به مخلوط قارچ بیفزائید و مواد فراهم كرده را روی سطح ماهی پخته شده بریزید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییماهی شوریده با سس قارچ و خامهانواع سسآموزش سسروش پخت ماهیآشپزی دریاییسس قارچ و خامه تعداد بازديد: 1072 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است