Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 07:23

پاستا با ماهی سالمون

پاستا با ماهی سالمون

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای فتوچینی (نواری ساده یا فلفلی) 500 گرم

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

فیله ماهی سالمون 500 گرم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

شوید خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس مایونز آلبالو

 

آلبالو 200 گرم

 

مایونز كم‌چرب 250 گرم (یك پیمانه)

 

دانه‌ی خردل 2 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

طبق دستور پخت نوشته‌شده بر روی بسته‌های پاستا، آن‌ها را در ظرف جاداری- كه حاوی آب جوش است- بریزید و بپزید.

سپس آبكش كنید و گرم نگهش دارید. اكنون روغن را با حرارت ملایم گرم كنید.

در این فاصله، به ماهی آبلیمو بزنید و كمی شوید رویشان بپاشید.

حالا آن‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه درون روغن بگذارید و صبر كنید تا دو طرفشان بپزد و با چنگال امتحان كنید كه خوب مغزپخت شده باشند.

آن‌گاه ماهی را از تابه بیرون آورید و در تكه‌های درشت ببرید.

اینك، پاستا را در 6 بشقاب مناسب، برای پذیرائی بریزید و روی هر كدام را تكه‌های ماهی بگذارید،سس را بیفزائید و بلافاصله،سر سفره ببرید.

روش تهیه‌ی سس

برای درست كردن سس، ابتدا آلبالو را در غذاساز بریزید یا با هم‌زن برقی خوب بزنید تا یكدست شود.

سپس، پوره‌ی آن را از صافی ریز بگذرانید تا دانه‌هایش از آن جدا شود.

حالا مایونز، خردل و آبلیمو را به پوره بیفزائید و خوب با یكدیگر مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پاستاانواع پاستاآشپزباشیپاستا با ماهی سالموندستور تهیه پاستاپاستا و ماهی تعداد بازديد: 1734 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است