Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 02:13

خوراك اسفناج و بوقلمون

خوراك اسفناج و بوقلمون

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت سینه‌ی بوقلمون 400 گرم

 

سیر خرد كرده 4 حبه

 

برگ بو 3 عدد

 

آب یك دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

نمك به میزان لازم

 

اسفناج خردكرده 1 كیلوگرم

 

كره یا روغن حیوانی 50 گرم

 

شنبلیله‌ی خشك 1 قاشق چایخوری

 

پنیر پارمزان خردكرده 150 گرم

 

فلفل‌سیاه یك دوم قاشق چایخوری

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

بادام‌زمینی خردكرده 50 گرم

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا گوشت بوقلمون را به ‌صورت حبه‌ای خرد كنید. بعد همراه با دو حبه سیر، برگ بو، آب و نمك، در قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بپزید.

حالا اسفناج را بپزید و بگذارید آبش كاملاً بخار شود و در پایان كمی نمك بزنید. اكنون كره را در ماهیتابه روی اجاق آب كنید و اسفناج را در آن بریزید و 2 دقیقه تفت دهید.

سپس شنبلیله را بیفزائید و 2 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. در این هنگام بوقلمون پخته، پنیر، فلفل‌سیاه، پیازداغ، باقیمانده‌ی سیر و بادام‌زمینی را اضافه نمائید و كاملاً مخلوط سازید.

آن‌گاه خوراك را در ظرف بكشید و همراه با نان یا پلو میل نمائید.

نكته‌های خواندنی

برای نگه‌داری بوقلمون در منزل ابتدا تو دلی، دل، جگر و سایر اندام داخل قفسه سینه بوقلمون را خارج كنید و آن‌ها را جداگانه نگه‌داری كنید.

از آنجا كه فریزرهای خانگی توانایی انجماد سریع گوشت بوقلمون خالی‌شده كامل را ندارند و احتمال آلودگی به سالمونلا وجود دارد، ضروری است كه بوقلمون را پس از تخلیه شكم و قفسه سینه به قطعات كوچك برش دهید و سپس با آب سرد بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید، سپس می‌توانید در فویل آلومینیومی بپیچید و تا مدت 6 ماه در فریزر نگه‌داری كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکآشپزباشیآشپزی با ماکیانخوراك اسفناجخوراک بوقلمون تعداد بازديد: 1150 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است