Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 18:41

خوراك مرغ با سس پرتقال

خوراك مرغ با سس پرتقال

shooroshirin1

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مرغ 2 كیلوگرم

 

كره 100 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده  1 عدد درشت

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آرد ذرت 2 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ پرتقال 2 پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

مرغ را 4 تكه  كنید و در كره تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه مرغ را از تابه درآورید و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا قدری نمك، فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.

سپس مرغ را با پیاز و 1 پیمانه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم، بپزید. اكنون آرد ذرت، آب پرتقال، پوست پرتقال و شكر را در قابلمه‌ دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.

آن‌گاه سس فراهم كرده و زعفران را روی مرغ پخته بریزید و 15 دقیقه‌ دیگر، مرغ را بپزید. اینك فیله‌های پرتقال را بیفزائید و پس از 5 دقیقه، مرغ را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری: می‌توانید به‌جای مرغ از 8 عدد بلدرچین نیز برای تهیه‌ این خوراك استفاده كنید.

 

برچسب ها: انواع خوراکآشپزی با مرغطرز تهیه خوراک مرغخوراکانواع مرغخوراك مرغمرغ با سس پرتقال تعداد بازديد: 920 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است