Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:27

كوكوی مغز

كوكوی مغز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مغز گوساله یك عدد

 

تخم‌مرغ  3 عدد

 

آرد 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

زردچوبه به میزان لازم

 

پیازچه خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر خردكرده  2 حبه

 

روغن مایع  به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا مغز را با  1 لیوان آب سرد، در ظرف مناسبی بگذارید و روی حرارت ملایم بجوشانید. سپس پوست آن را بگیرید و تمیز كنید. آن‌گاه مغز را با پشت چنگال نرم سازید. تخم‌مرغ‌ها و آرد را در كاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا مغز، نمك، فلفل، زردچوبه، پیازچه و سیر را بیفزائید.

اكنون هر بار به اندازه لازم از این مایه‌ در روغن بریزید و هر دو طرف آن را سرخ كنید. اینك آن را در ظرف مناسبی بچینید و آن را، با گوجه‌فرنگی، جعفری و لیموترش، تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کوکوآشپزباشیكوكوی مغزکوکو با مغزروش تهیه کوکوی مغزمواد لازم كوكوی مغز تعداد بازديد: 1895 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است