Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 13:11

پلوی گل سرخ

پلوی گل سرخ

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 5 پیمانه

 

گوشت سردست 400 گرم

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه به میزان لازم

 

نمك و فلفل به مقدار لازم

 

زعفران دمكرده 4 قاشق سوپخوری

 

سیب زمینی حلقه‌كرده به میزان لازم

 

روغن مایع 1/5 پیمانه

 

ادویه‌ی پلوئی 3 قاشق سوپخوری سرخالی

 

گل سرخ 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

برنج را با آب و نمك از شب قبل بخیسانید.

گوشت و پیازداغ را با زردچوبه تفت دهید.

آن‌گاه با 2 پیمانه آب، آن را بپزید.

در پایان، نمك، فلفل و قدری زعفران به آن بیفزائید.

در این فاصله، برنج را آبكش كنید.

سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی- كه قدری روغن كف آن ریخته‌اید- مرتب بچینید و كمی نمك روی سیب‌زمینی‌ها بپاشید.

آن‌گاه نیمی از برنج را بریزید و لابه‌لای برنج، ادویه‌ی پلوئی و گل سرخ بپاشید و چند بار این كار را تكرار كنید تا لایه‌ی آخر برنج قرار گیرد سپس بقیه‌ی روغن را با كمی از آب گوشت، روی برنج بریزید و آن را دم كنید.

در هنگام كشیدن برنج در دیس، گوشت را لابه‌لای برنج قرار دهید و سطح پلو را با سیب‌زمینی و گل سرخ تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوغذای مللانواع پلوآشپزباشیپلوی گل سرخدستور تهیه پلوطرز پخت برنج تعداد بازديد: 2280 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است