Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:43

دلمه سیب زمینی و بوقلمون

دلمه سیب زمینی و بوقلمون

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 8 عدد متوسط

 

كره 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

سیر رنده‌كرده 2 حبه

 

گوشت بوقلمون چرخكرده 250 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره‌ی سیاه 1 قاشق چایخوری

 

كنسرو ذرت 150 گرم

 

قارچ خردكرده 150 گرم

 

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق چایخوری

 

سویاسس 1 قاشق سوپخوری

 

برگ كرفس خردكرده 50 گرم

 

پنیر گودای رنده‌كرده 150 گرم

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب بشوئید، هر كدام را در فویل بپیچید و روی صفحه‌ی توری، در طبقه‌ی وسط فر - كه از قبل با دمای 250 درجه‌ی سانتیگراد روشن كرده‌اید – به مدت نیم ساعت قرار دهید.

در این مدت، چند بار سیب‌زمینی‌ها را بچرخانید.

سپس سیب‌زمینی‌ها را از فر بیرون بیاورید و پس از خنك شدن، با قاشق كوچك توپی، قسمت‌هائی از آن را خالی كنید و یا از وسط، سیب‌زمینی‌ها را نصف كنید و داخل آن‌ها را خالی نمائید، به‌طوری‌كه دیواره‌ها و كف آن‌ها از نیم‌سانت كم‌تر نباشد.

اینك سیب‌زمینی‌ها را در سینی چرب كرده‌ی فر بچینید. نیمی از كره را روی حرارت آب كنید و با قلم‌مو داخل سیب‌زمینی‌ها بمالید و كمی هم نمك و فلفل بپاشید.

حالا تابه‌ی مناسبی بردارید و باقیمانده‌ی كره را در آن بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید. سیر را نیز بیفزائید، بوقلمون را داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید.

سپس نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را بیفزائید و كاملاً تفت دهید.

اكنون ذرت، قارچ، آبلیمو، پوست لیموی رنده‌كرده، رب گوجه‌فرنگی و سویاسس را به مخلوط فراهم كرده بیفزائید و در پایان، برگ‌های كرفس و نیمی از پنیر را اضافه‌كنید و همه‌ی مواد را خوب مخلوط سازید.

حال از این مایه، داخل سیب‌زمینی‌ها را پر كنید و روی آن‌ها مقداری پنیر بپاشید. سینی دلمه‌ها را به مدت 15 دقیقه، در طبقه‌ی وسط فر (تاون) با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا پنیر آب شود و كمی برشته گردد.

این دلمه را، همراه با سس گوجه‌فرنگی میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش دلمهانواع دلمهآشپزی با سیب زمینیآشپزباشیآشپزی با ماکیاندلمه سیب زمینیدلمه بوقلمون تعداد بازديد: 1653 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است