Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:57

ژیگو فرانسوی

ژیگو فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر

 ران گوسفند جوان ۱ عدد (حدودً 3 کیلوگرم)

سیر  6 حبه

جعفری ۵۰ گرم

روغن زیتون ۱۰۰ گرم

کره  ۱۰۰ گرم

زردچوبه یک قاشق چایخوری

هویج خرد کرده 2 عدد متوسط

کرفس خرد کرده ۲ ساقه

پیاز خرد کرده ۱ عدد درشت

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

نخود فرنگی پخته 1 پیمانه

لوبیا سفید پخته 1 پیمانه

آَشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت را شسته، با هوله آشپزخانه خشک کنید و در قسمت‌های مختلف گوشت حفره ایجاد نمائید. آن‌گاه درون آن را با سیر و جعفری پر کنید.

اینک در قابلمه مناسبی روغن و کره را بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا کاملا داغ شود. حالا ران را در روغن تفت دهید تا کاملا برشته شود.

سپس آن را به قابلمه تمیزی انتقال دهید و به میزان کافی آب جوش، زردچوبه، هویج، کرفس و پیاز بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

در اواخر پخت رب را نیز تفت دهید و به همراه نمک و فلفل به ژیگو اضافه کنید. هر از گاهی آن را زیرورو کنید تا ژیگو پخته و آبش غلیظ و کم شود.

حالا ژیگو را در دیس مناسبی قرار دهید و با نخود فرنگی، لوبیا سفید و سایر سبزیجات پخته شده بیارائید و از سس باقیمانده رویش بریزید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای فرانسویژیگوژیگو فرانسویغذاهای خوشمزهانواع غذا با گوشت تعداد بازديد: 1180 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است