Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 20:03

پیتزا بادمجان

پیتزا بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 عدد پیتزا

آرد   500 گرم

نمک   یک‌دوم  قاشق چایخوری

مایه خمیر    1 قاشق سوپخوری

شکر    1 قاشق سوپخوری

آب ولرم    250 میلی لیتر

تخم مرغ    1 عدد

روغن      50 گرم

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده  2 عدد

نمک    به میزان لازم

سس گوجه فرنگی    2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای دالیا    200 گرم

گوجه فرنگی اسلایس کرده    200 گرم

فلفل دلمه‌ای حلقه‌ای خرد کرده      1 عدد

آشپزباشی - رضا احمدی

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه مایه خمیر ، شکر و  آب را مخلوط کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید. ت

خم‌مرغ و روغن را نیز به مخلوط خمیر اضافه کرده و آن را خوب ورز دهید.

بعد روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت 30 – 40 دقیقه به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

در این فاصله بادمجان‌ها را حدود یک ربع در مخلوط آب و نمک بگذارید تا تلخی اش گرفته شود.

حالا خمیر پیتزا را در ظرف مناسب فر باز کرده، سطحش را با سس گوجه فرنگی آغشته کنید و مقداری پنیر روی خمیر بریزید.

اینک بادمجان، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را روی خمیر گذاشته و در آخر مجدداً پنیر بریزید و پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد و سطح پنیر طلایی شود.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیپیتزا بادمجانروش تهیه پیتزا بادمجانروش تهیه خمیر پیتزارضا احمدیغذای خوشمزه ایتالیایی تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است