Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 14:41

سوپ ماست تركیه‌ای

سوپ ماست تركیه‌ای

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نخود آبگوشتی 50 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخكرده 100 گرم

 

برنج 30 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آب گوشت 1‌لیتر (4 پیمانه)

 

فلفل سیاه آسیاب كرده به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس ماست:

 

ماست چكیده 300 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌‌مرغ  عدد

 

مواد لازم رویه:

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

نعنا خشك یك دوم قاشق چایخوری

 

پاپریكا یك دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی 

 

نخود را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن‌گاه روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

حالا 400 میلی‌لیتر آب را همراه با نخود پخته، درون گوشت بریزید و 5-10 دقیقه بجوشانید. اكنون برنج را بشوئید و درون سوپ بریزید و به اندازه لازم نمك و فلفل به آن بیفزائید.

پس از ده دقیقه، سس ماست و آب گوشت را درون سوپ بریزید و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید و پیوسته سوپ را هم بزنید تا غلیظ شود. اكنون سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید و با مواد رویه و پاپریكا بیارائید.

روش تهیه سس ماست: ماست را در ظرف مناسبی بریزید و آن‌گاه آرد را كم‌كم به آن بیفزائید و پیوسته با همزن دستی هم بزنید. حالا تخم‌مرغ را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

اینك مقداری از آب‌گوشت و آب نخود را كم‌كم بیفزائید و هم بزنید. سپس سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

روش تهیه مواد رویه: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. آ‌ن‌گاه نعنا را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس نعناداغ را از روی حرارت بردارید و همچنان كه گرم است، مصرف است.

یادآوری: پاپریكا همان پودر فلفل قرمز شیرین( فلفل دلمه‌ای قرمز) است.

 

برچسب ها: سوپ ماست تركیه‌ایسوپ ترکیه ایسوپ ماستآموزش سوپانواع سوپ تعداد بازديد: 2290 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است