Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:29

دونات پنیر و اسفناج

دونات پنیر و اسفناج

shooroshirin1

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

آرد الك كرده 200 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر 6 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

شیر گرم  80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

اسفناج خرد كرده 300 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

پنیر گودای رنده‌كرده   400 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

گروه آشپزی

 

آرد و نمك را در ظرف مناسبی بریزید، مایه خمیر را بیفزائید و مخلوط كنید و در مركز آرد حفره‌ای ایجاد نمائید. آن‌گاه تخم‌مرغ و شیر را در این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید.

خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید، رویش را بپوشانید و دست‌كم یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. در این میان اسفناج و سیر را در روغن تفت دهید و با پنیر، نمك و فلفل مخلوط كنید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و به 10 قسمت مساوی تقسیم كنید. حالا هر تكه از خمیر را به شكل دایره درآورید و یك قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر و اسفناج در وسط خمیر بگذارید.

اطراف خمیر را با آب مرطوب و جمع كنید تا به شكل توپ در آید و آنها را با فاصله در سینی چربكرده قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و مدت 15 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

اكنون به میزان كافی روغن در ظرفی مناسب بریزید و روی اجاق داغ كنید. دونات‌ها را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند و بعد روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. اینك دونات اسفناج را در ظرف زیبائی بچینید و با تزئین دلخواه میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش دوناتدونات پنیردونات اسفناجانواع دوناتطرز تهیه دونات تعداد بازديد: 1695 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است