Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:41

ایشلی پلو

ایشلی پلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خمیر

 

پودر مایه خمیر  1 قاشق سوپخوری

 

شكر  1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 1/5 پیمانه

 

آرد  300 گرم

 

نمك  1 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ  1 عدد

 

كره  50 گرم

 

مواد لازم میانی

 

برنج  3 پیمانه

 

بادام پرك  2 پیمانه

 

كشمش خیسانده  1 پیمانه

 

سینه مرغ آب پز و خرد كرده  یك دوم عدد

آشپزباشی

 

روش تهیه خمیر

در ظرف مناسبی، پودر مایه خمیر، شكر و یك پیمانه از آب را مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود.

درون كاسه‌ای مایه خمیر، باقیمانده آب، آرد، نمك، تخم مرغ و كره را بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدست شود و به دست نچسبد. خمیر را به مدت یك ساعت در كاسه چربكرده‌ای قرار دهید. روی آن را با كیسه نایلونی بپوشانید و در محل گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

قالب شارلوت دو لیتری را چرب كنید و مقداری بادام پرك كف آن بپاشید. اكنون سه چهارم از خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز كنید و داخل قالب بگذارید. نیمی از مرغ را روی خمیر بریزید. حالا بعد از ریختن برنج روی مرغ، بقیه مرغ را روی برنج بریزید و خمیر باقیمانده را باز كنید و روی مواد بگذارید.

قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد. آن‌گاه بر روی دیس برگردانید.

روش تهیه مواد میانی

برنج را آبكش كنید و بادام پرك و كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوآشپزباشیایشلی پلوروش تهیه ایشلی پلومواد لازم ایشلی پلوایشلی تعداد بازديد: 1890 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است