Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:46

خوراك گوشت گوساله

خوراك گوشت گوساله

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فیله‌ خردكرده‌ گوساله 1 كیلوگرم

 

آرد به میزان لازم

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 200 گرم

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

قارچ از وسط نصف‌كرده 200 گرم

 

آرد اضافی 1 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

آب گوشت750میلی‌لیتر

 

سس ووسترشایر 2 قاشق سوپخوری

 

سیب‌زمینی استامبولی خردكرده 400 گرم

 

هویج خردكرده 180 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا تكه‌های گوشت را در آرد بغلتانید، تابه‌ مناسبی را روی اجاق بگذارید، روغن زیتون را در آن بریزید و تكه‌های گوشت آغشته به آرد را در آن تفت دهید.

گوشت‌های سرخ كرده را از تابه خارج كنید و در روغن باقیمانده، پیاز، سیر و قارچ را تفت دهید تا پیاز نرم شود. آن‌گاه آرد را بیفزائید و مواد حاصل را كاملاً مخلوط كنید.

حالا رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. در نهایت گوشت و آب گوشت را اضافه نمائید و آن را بپزید. اینك سس ووسترشایر، سیب‌زمینی و هویج را بیفزائید و صبركنید تا خوراك بپزد و جا بیفتد.

 در این هنگام خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

 

برچسب ها: انواع خوراکآشپزی با گوشتآموزش خوراکخوراکخوراک گوشتطرز تهیه خوراکمواد اولیه خوراکآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراك گوشت گوساله تعداد بازديد: 1193 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است