Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 11:13

میل فوی ماهی پلو

میل فوی ماهی پلو

shooroshirin1

0 0

سخت

7 نفر

مواد مورد نیاز

نخودفرنگی 50 گرم

 

هویج ریز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

برنج پخته 50 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

كنسرو ماهی تن 440 گرم

 

خمیر میل‌فوی (هزارلا)  500 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

نخودفرنگی و هویج را بپزید و در كاسه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه برنج، پیاز، تخم‌مرغ، جعفری و ماهی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا خمیر میل‌فوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و از آن دو ماهی بزرگ درآورید.

به گونه‌ای كه یكی از خمیرها حدود یك سانتیمتر از دیگری بزرگتر باشد. سپس خمیر كوچكتر را در سینی چربكرده‌ فر قرار دهید و مخلوط فراهم كرده را رویش بریزید. مراقب باشید كه حدود یك سانتیمتر از اطراف خمیر خالی بماند.

اینك اطراف خمیر را با مخلوط زرده‌ تخم‌مرغ و شیر مرطوب كنید و خمیر بزرگتر را روی مواد قرار دهید. دو لبه‌ خمیر را به هم بچسبانید و با باقیمانده‌ خمیر، دم و باله‌های ماهی را بسازید و در جای مناسب خود بگذارید.

اكنون روی خمیر را با مخلوط زرده‌ تخم‌مرغ و شیر زرین كنید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

در این میان چنانچه خمیر در قسمت دم و باله‌های ماهی طلائی‌رنگ شد، رویشان را با فویل بپوشانید تا نسوزد. حالا دمای فر را به 180 درجه‌ سانتیگراد كاهش دهید و میل‌فوی را 20 دقیقه‌ دیگر یا تا زمانیكه كاملاً ورقه ورقه و طلائی‌رنگ شود، بپزید.

 

برچسب ها: انواع پلومیل فویآشپزی با ماهیپخت ماهیمیل‌فوی ماهی پلوانواع میل فوی تعداد بازديد: 1339 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است