Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 04:10

پيتزای رولتی ژامبون و آناناس

پيتزای رولتی ژامبون و آناناس

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 250 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره‌ی خردكرده 40 گرم

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پوره‌ی گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 2 عدد ریز

 

آناناس خردكرده 4 حلقه

 

ژامبون خلالی خردكرده 200 گرم

 

پنیر گودا رنده‌كرده 80 گرم

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد و یا 350 درجه‌ی فارنهایت گرم كنید و 2 سینی فر را با روغن چرب نمائید.

حالا آرد و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با سر انگشتانتان خوب آن‌ها را مخلوط كنید تا شبیه خرده نان شود.

سپس، در مركزش حفره‌ای ایجاد كنید و شیر را بیفزائید و آن را به كمك پالت، با آرد به‌گونه‌ای مخلوط نمائید كه مواد به شكل خمیر درآید و آن را روی سطحی كه آرد پاشیده‌اید، قرار دهید.

آن‌گاه خمیر را دو نیم كنید و هر نیم را به شكل مستطیلی 20×30 سانتیمتری با ضخامت 5 میلی‌لیتر باز كنید.

اكنون، پوره‌ی گوجه‌فرنگی را روی خمیر طوری پخش كنید كه از هر طرف 1 سانتیمتر خالی بماند.

حالا پیاز، آناناس، ژامبون، پنیر گودا و جعفری را با هم تركیب كنید و روی پوره‌ی گوجه‌فرنگی پخش كنید و این بار، 2 سانتیمتر از هر طرف خمیر را خالی نگه دارید.

بعد به كمك كاغذ روغنی، خمیر را از درازا رول كنید.

اینك، هر رول را به هشت قسمت برش زنید، در سینی فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا رویش طلائی رنگ شود.

سپس، رول‌ها را در ظرف پذیرائی مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع پیتزاآشپزباشیپيتزای رولتی ژامبونپيتزای رولتی آناناسدستور پیتزای رولتیدستور تهیه پیتزا تعداد بازديد: 1065 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است