Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 06:30

میگوهای پفكی

میگوهای پفكی

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 3-4 قاشق سوپخوری

 

پودر سوخاری 3-4 قاشق سوپخوری

 

كورن‌فلكس نیمكوب‌ 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

شیر 2 تا 3 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 1-2 عدد

 

میگوی تمیزكرده  1 كیلوگرم

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

آشپزباشی

 

در ظرف مناسبی، آرد، پودر سوخاری، كورن فلكس، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید. بعد شیر و تخم‌مرغ را بیفزائید. میگوها را در ظرف مناسبی بریزید. سپس مواد فراهم‌كرده را به آن اضافه كنید. مواد را خوب با هم مخلوط سازید. اكنون میگوهای آغشته به مایه را، به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید.

آن‌گاه در روغن داغ فراوان، سرخ كنید. اینك میگوهای پفكی را برای پذیرائی در بشقاب مناسبی قرار دهید و با گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای آن را تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با میگوآشپزباشیمیگوهای پفكیمیگو پفکیروش تهیه میگوهای پفكیمواد لازم میگوهای پفكی تعداد بازديد: 1184 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است