Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:39

ماهی قزل آلا با پنیر گودا

ماهی قزل آلا با پنیر گودا

shooroshirin5

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی قزل‌آلا 2 عدد

 

شیر 3 قاشق سوپخوری

 

سس سویا 1 قاشق سوپخوری

 

رب‌ گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

قارچ خرد كرده 10 عدد

 

گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خرد كرده 6 عدد

 

فلفل سبز قلمی 6 عدد

 

نمك یك دوم قاشق چایخوری

 

نعنای ریز خرد كرده 1 دسته‌ی كوچك

 

برگ بو 4 عدد

 

كره‌ی آبكرده 30 گرم

 

پنیر گودای رنده كرده 250 گرم

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ماهی را در ظرف نسوزی بچینید. شیر، سس سویا و رب‌ گوجه‌فرنگی را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه قارچ، گوجه‌فرنگی، فلفل سبز، نمك و نعنا را بیفزائید و مخلوط كنید و روی ماهی بریزید. برگ بو را روی ماهی بگذارید و كره را بیفزائید.

سپس ماهی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.

حالا ماهی را از فر درآورید و پنیر را رویش بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآشپزی در فرآشپزی با پنیرآشپزی دریاییدستور پخت ماهیماهی قزل آلا با پنیر گودا تعداد بازديد: 1718 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟