Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 12:05

كباب تند آسیائی

كباب تند آسیائی

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

فیله گوساله 1 كیلوگرم

 

سس چیلی 1 قاشق چایخوری

 

سس آلو 60 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

سویا سس 60 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

روغن كنجد 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

برگ گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

گوشت را مكعبی خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه سس چیلی، سس آلو، سس سویا، روغن كنجد، سیر، زنجفیل و گشنیز را مخلوط كنید و به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید.

رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. حالا گوشت مزه‌دار شده را به 6 سیخ چوبی بكشید و در تابه مناسبی، روی اجاق برشته كنید. حالا كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با پیازچه و فلفل بیارائید.

یادآوری: برای تهیه سس آلو؛ 10 عدد آلو سیاه را هسته بگیرید و خرد كنید و همراه با 3 عدد میخك، 8 عدد دانه فلفل سیاه، 4 قاشق سوپخوری شكر قهوه‌ای روشن، یك‌چهارم قاشق چایخوری نمك و 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه) سركه سفید در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید تا آلو پخته شود. حالا سس را درون دستگاه غذاساز پوره كنید.

 

برچسب ها: کبابآموزش کبابانواع کبابطرز تهیه کبابمواد اولیه کبابكباب تندكباب آسیائی تعداد بازديد: 783 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است