Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 04:14

كوكتل میگو

كوكتل میگو

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

سركه كمی

 

میگو نیم كیلوگرم

 

مغز كاهو یك عدد

 

تخم مرغ پخته 2 عدد

 

سس مایونز نصف پیمانه

 

خامه 150 میلی‌لیتر

 

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

لیموترش به‌مقدار لازم

آشپزباشی

 

ابتدا قابلمه‌ی مناسبی را تا نیمه آب بریزید، قدری نمك و 2 قاشق سوپخوری سركه به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید.

در این هنگام میگوها را اضافه كنید و در حدود 2 دقیقه بجوشانید. سپس در‌ آبكش بریزید.

كاهو را خرد كنید و تخم مرغ‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌ای خرد نمائید.

اینك در لیوان پایه‌بلندی، مقداری كاهو بریزید و روی آن چند عدد میگو قرار دهید.

سپس قطعه‌های تخم مرغ را رویش بچینید. بعد از سس آماده بریزید و دوباره این كار را تكرار كنید.

در نهایت، یك عدد میگو و حلقه‌ای از لیموترش را در لبه‌ی لیوان قرار دهید. و از سس باقیمانده بر روی كوكتل بریزید و آن را به عنوان پیش‌غذا میل نمائید.

برای آماده كردن سس، ابتدا در ظرف مناسبی سس مایونز، خامه، نمك، فلفل، سس گوجه‌فرنگی و آب لیموترش را كاملاً مخلوط كنید.

حالا سس، آماده‌ی مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییروش پخت میگوآشپزی با میگوكوكتل میگوآشپزباشیآَشپزی دریائی تعداد بازديد: 1207 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است