Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 12:50

فتو‌چینی با سس كدو‌حلوائی و بادام‌زمینی

فتو‌چینی با سس كدو‌حلوائی و بادام‌زمینی

shooroshirin6

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

پاستا فتوچینی 500 گرم

بادام زمینی خام 1 پیمانه

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

شیر سویا 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

مریم گلی خشك 1 قاشق چایخوری

جوز هندی رنده كرده یك چهارم قاشق چایخوری

پوره كدو حلوائی 125 گرم (یك دوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

پاستا را در آب جوش دارای نمك بپزید. آن‌گاه آبكشی را بردارید و روی كاسه بزرگی قرار دهید. سپس پاستا را در آبكش بریزید و یك پیمانه از آب آن را نگه دارید. باقیمانده آب پاستا را دور بریزید. حالا بادام زمینی، آبلیمو و شیر‌سویا را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا بادام زمینی پوره شود.

حالا مریم گلی، جوز‌هندی و پوره كدو‌حلوائی را به پوره بادام‌ زمینی بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون پوره فراهم كرده را با پاستا مخلوط كنید و چنانچه پاستا خشك بود، آب باقیمانده از پخت پاستا را به آن بیفزائید.

یادآوری: بهتر است بادام زمینی را دست كم 1 ساعت بخیسانید.

 

برچسب ها: فتو‌چینی با سس كدو‌حلوائی و بادام‌زمینیفتو چینی با کدو حلوائی و بادام زمینیفتو چینی با سس بادام زمینیروش تهیه فتوچینی با سس کدو حلواییآموزش پاستا فتو چینی تعداد بازديد: 1440 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است