Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 21:25

میگوی پفكی

میگوی پفكی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

ماءالشعیر 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز به میزان لازم

 

آرد به میزان لازم

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

 

میگو 250 گرم

 

نمك و فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر سیر و پودر تخم گشنیز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

 

پیازچه خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

خیارشور خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 1 قاشق سوپخوری

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی

 

ماءالشعیر را در ظرف نسبتاً گودی بریزید و پودر سیر، پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه را به آن بیفزائید.

آنگاه مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر به غلظتی مانند ماست برسد.

سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سفت و سفید رنگ شود.

بعد آن را به خمیر بیفزائید. میگو را بشوئید و در آبكش بگذارید تا آب آن گرفته شود.

بعد در مخلوط نمك، فلفل، پودر سیر و پودر تخم گشنیز بغلتانید و در خمیر فراهم‌كرده فرو برید و در روغن داغ سرخ كنید.

اكنون میگو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سس تارتار میل نمائید.

روش تهیه‌ی سس تارتار

پیازچه، خیارشور و جعفری را با هم مخلوط كنید و سس مایونز، سركه، نمك و فلفل را بیفزائید.

بهتر است سس را به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید و در كنار غذاهای دریائی میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت میگوسس تارتارآشپزی دریاییغذای دریائیآشپزباشیمیگوی پفكی تعداد بازديد: 1375 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است