Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 00:44

پاستا صدفی پر كرده با پنیر

پاستا صدفی پر كرده با پنیر

shooroshirin1

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

پاستا صدفی 20 عدد درشت

 

نمك 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

فلفل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پنیر خامه‌ای 450 گرم

 

پنیر موزارلای رنده كرده  200 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 50 گرم

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر تزئینی به میزان لازم

 

سس گوجه‌فرنگی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

ظرف مناسب مایكروویو را تا نیمه آب بریزید و در مایكروویو بگذارید. حالا مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات به مدت 5 دقیقه روشن كنید تا آب بجوشد.

سپس پاستا و نمك را به آن بیفزائید و 8-10 دقیقه با قدرت 80 درصد یا 800 وات پاستا را بپزید و اینك پاستا را در آبكش بریزید و رویش آب سرد بدهید و كنار بگذارید.

حالا تخم‌مرغ و فلفل را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید و پنیر خامه‌ای، پنیر موزارلا، پنیر پارمسان و جعفری را بیفزائید و مخلوط نمائید.

 سپس هر بار یك قاشق سوپخوری از مایه‌ فراهم كرده را درون هر پاستا صدفی بریزید و رویش را با پنیر تزئینی بیارائید و در ظرف مخصوص مایكرو‌ویو، كنار هم بچینید.

اكنون پاستا را 10-15 دقیقه در مایكروویو با قدرت 50 درصد یا 500 وات بپزید. اكنون سس را در ظرف پذیرائی بریزید و پاستا را در كنار آن قرار دهید و میل كنید.

 

برچسب ها: پاستاانواع پاستاآشپزی با پنیرپاستا صدفیپاستا با پنیرمواد اولیه پاستاطرز تهیه پاستا تعداد بازديد: 935 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است