Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 09:37

پِنه با میگو

پِنه با میگو

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 90 گرم

 

قارچ خردكرده 150 گرم

 

میگوی پوست‌كنده 250 گرم

 

پنیر پارمزان رنده‌ كرده 75 گرم

 

پاستای پنه 250 گرم

 

ریحان تازه برای تزئین چند شاخه 

 

مواد لازم سس بشامل

 

كره 25 گرم

 

آرد 25 گرم

 

شیر 300 میلی‌لیتر

 

جوز هندی یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل به میزان لازم

آشپزباشی

 

سس بشامل را درست كنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از كره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.

آن‌گاه نمك و فلفل بیفزائید. اكنون میگو را اضافه نمائید و شعله‌ی اجاق را زیاد كنید تا میگو بپزد و گرم شود.

آن‌گاه شعله را كم كنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.

در همین حین، پاستا را در آب نمك جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شكل خود را حفظ نماید.

سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

سس بشامل، و بقیه‌ی پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یك‌سوم پاستا را در ظرف نسوزی- كه كف آن كره مالیده‌اید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش كنید.

این لایه‌ها را دوباره تكرار كنید و در پایان، لایه‌ی پاستا را بریزید. روی ماكارونی سس بشامل بریزید.

بقیه‌ی كره را در تابه گرم كنید و هنگامی كه كمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.

این غذا را در فری كه از پیش با دمای، 200 درجه‌ی سانتیگراد یا 440 درجه‌ی فارنهایت و یا شماره‌ی 6 گرم كرده‌اید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید.

اكنون غذای لذیذ شما آماده است.

روش تهیه‌ی سُس بشامل 

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا كمی تغییر رنگ بدهد.

سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآشپزی با میگوآشپزی دریائیآشپزباشیسس بشاملپنه با میگو تعداد بازديد: 1353 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است