Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 01:28

كاری پلو با میگو

كاری پلو با میگو

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

قارچ ورقه‌كرده 300 گرم

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 1 عدد

 

میگوی تمیز كرده 500 گرم

 

پودر كاری 1 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زعفران 1قاشق چایخوری

 

نخودفرنگی 1 پیمانه

 

كنسرو ذرت 1/5 پیمانه

 

برنج 4 پیمانه

آشپزباشی

 

ابتدا در تابه‌ی مناسبی، قدری كره بریزید، روی اجاق بگذارید و قارچ را در آن تفت دهید.

آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، میگو، پودر كاری، نمك، فلفل و زعفران را بیفزائید و در حدود 5 دقیقه تفت دهید.

اینك نخودفرنگی و ذرت را اضافه كنید.

حالا برنج را- كه مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكش كرده‌اید- با مواد آماده در قابلمه‌ی مناسبی كه بقیه‌ی كره را در آن آب كرده‌اید، لایه‌لایه قرار دهید و به ‌مدت 45 دقیقه دم‌كنید.

اكنون برنج را در دیس مناسبی بكشید و آن را با برنج زعفرانی و میگو تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوآشپزی با میگوآشپزی دریاییغذای دریائیآشپزباشیكاری پلو با میگو تعداد بازديد: 2832 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است